avertizare integritate

Formular de sesizare dedicat avertizorilor de integritate

 

Premium Porc Group pune la dispoziția tuturor părților interesate prezentul sistem de preluarea a avertizărilor de integritate gestionat de un operator independent – REPER pentru Management prin Valori –  pentru a garanta protecția identității persoanelor care îl utilizează.

Datele pe care ni le oferiți prin intermediul acestui formular sunt prelucrate și stocate de către REPER pentru Management prin Valori, și pot fi transmise către Premium Porc Group în măsura în care nu ați solicitat păstrarea anonimă a acestroa.

Dacă aveți nevoie de sprijin pentru formularea sesizării sau informații cu privire la mijloacele de protecție de care dispuneți, vă rugăm să ne scrieți la sesizari.ppg@managementparticipativ.info.ro și consilierii noștri vă vor contacta in cel mai scurt timp.

 

  Informații generale
  1. Faptele pe care le semnalați prin prezenta sesizare prezintă un risc iminent pentru companie și necesită soluționare în mai puțin de 72 de ore de la depunerea acesteia?*
  Datele dumneavoastră
  1. În cazul în care doriți ca informațiile cuprinse în această secțiune să rămână anonime, va rugăm să bifați căsuța de mai jos. În caz contrar, datele dumneavoastră de identificare pot fi transmise către Premium Porc Group numai în măsura în care societatea solicită expres acest lucru ca fiind indispensabil pentru soluționarea avertizării.
  2. Numele dumneavoastră*
  3. Numele dumneavoastră nu va fi comunicat către Premium Porc Group, în cazul în care ați optat pentru sesizare anonimă.
  4. Vârsta
  5. Profesia
  6. Studii
  7. Telefon
  8. Numărul dumneavoastră de telefon nu va fi comunicat către Premium Porc Group în cazul în care ați optat pentru sesizare anonimă.
  9. Email*
  10. Vă rugăm să ne furnizați o adresă de e-mail la care să primiți confirmarea depunerii sesizării, precum și pentru continuarea comunicării privind soluționarea acesteia. Adresa de e-mail nu va fi comunicată către Premium Porc Group în cazul în care ați optat pentru sesizare anonimă.
  11. Care este relația dumneavoastră cu Premium Porc Group?
  12. Cu care dintre entitățile Premium Porc Group vă aflați în relația indicată mai sus?
  Detalii despre sesizare
  1. În ce localitate se află filiala vizată de prezenta sesizare?
  2. Care sunt persoanele vizate de prezenta sesizare?*
  3. Ce funcții ocupă persoanele vizate de prezenta sesizare?*
  4. Care este data sau perioada la care considerați că s-au produs/ se vor produce faptele pe care le semnalați?*
  5. Care sunt faptele care fac obiectul prezentei sesizări?
  6. Descrieți faptele care fac obiectul sesizării.*
  7. Caractere rămase: 1500
  8. Există dovezi sau martori care să susțină sesizarea dumneavoastră?*
  9. Ați mai făcut și alte demersuri în legătură cu situația semnalată?
  10. Puteți adăuga documente, imagini, sau fișiere audio-video care susțin aspectele semnalate.
  11. Dimensiune maximă de 5MB, într-un singur fișier.

  * câmpuri obligatorii

  Vă mulțumim!

   

  Vă informăm că avertizările transmise prin utilizarea acestei platforme nu sunt supuse regimului petițiilor, iar termenul de soluționare variază în funcție de complexitatea sesizării. Sesizările sunt transmise conducerii executive Premium Porc Group, pentru analiză, investigare și competentă soluționarea. Răspunsul cu privire la modul în care a fost soluționată sesizarea va fi comunicat de Premium Porc Group, iar în măsura în care ați optat pentru o sesizare anonimă, acest răspuns va fi comunicat prin intermediul REPER pentru Management prin Valori.